Sarpsborg Modellflyklubb

Modellfly treff

Dato: 
Torsdag 18 juni 2020 til søndag 21juni 2020

Vi har camping med plass til mange boenheter. Her bruker det å være høy faktor av trivsel. Vi starter torsdag med ankomst og fri flyvning. Lørdag er åpent for publikum og noe mer organisert. Søndag fri flyvning og hjemreise. Fredag og lørdag har vi kiosk med Kaffe, brus, pølser og vafler. Vi har en av Norges flotteste gress striper på 250 meter, meget velholdt. Passer utmerket for alle modeller, enten det er nitro, bensin, turbin eller seil.

Pilotavgift 100,- og 100,- campingavgift pr døgn inkludert strøm. Vi har strøm på camping. Seilflyslep inngår i pilotavgift. Medlemskap NLF er påkrevd.

Booking camping på: smfk@hotmail.no

Det er selvsagt åpent for publikum med gratis inngang.

IMAC Norway

Selvbygget sukoi med vingespenn på 3.1 meter. Eier: Magne Hegstad

8.9 august kommer IMAC Norway til oss.  Dette er konkurranse med akro modeller. De skal gjøre samme øvelser som full size modeller. Her blir det action.

Sarpsborg Modellflyklubb

Medlemmer i Sarpsborg modellflyklubb nyter fine dager for sport og rekreasjon alle dager i året. Vi har medlemmer som konkurrerer og vi har en aktiv gjeng med pensjonister. I klubben finnes alt fra enkle modellfly til meget avanserte modellfly. Sjekk ut våre lenker og ta kontakt med oss om du har lyst å prøve modellflygning.

Modellflyshow

Hvert år, siste helgen i mai arrangerer vi et modellflyshow. Hit kommer klubbmedlemmer og medlemmer fra andre klubber som viser fram sine modellfly. 2016 hadde vi besøk av IGG Norge, IGG driver med seilfly.